Free background to Minima 3 columns; Little angels and flowers


Free background Little angels and flowers,
you can find the matching blog header here.

 <style type="text/css">body {background-image:url("http://1.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/TKeXxqW7J2I/AAAAAAAAChg/mdYEstnI27s/s1600/3+kolumner+%C3%84nglar+och+blommor.jpg");background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-attachment:fixed;}</style><div id="tag" style="position:absolute; left:0px; top:30px; z-index:50; width:150px; height:45px;"><a href="http://vintagemadeforyou.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" src="http://4.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/TGr2-MNfjcI/AAAAAAAACLo/PhB544rFIPg/s1600/6.jpg" /></a></div>

12 comments:

Roses & Angels said...

Hej! MEN kära nån har du gjort en bakgrund? Till mig?? Jag tackar dig så mycket. Jisses jag vart helt stum. Älskar högra delen av den! Vill inte verka oförskämd eller otacksam på något sätt!! JAG TACKAR dig från djupet av mitt hjärta. SÅ snällt av dig! Vore det för mycket om du skulle kunna göra bägge sidor lika? så tar jag gärna emot den! Lägger in den nu som den är. OCH åter igen jag tackar dig snälla söta du för det här. ATT det finns såna människor som du! Tusen tack söta du KRAM

Linnea said...

Jag har gjort en bakgrund med den högra delen på båda sidor. Kan jag skicka den koden till dig med E-post? Så kan du se om du vill använda den.
Linnea

Roses & Angels said...

Hej! Å du är så snäll. HUr ska jag kunna tack dig! Tack snälla söta du! Du kan maila den till christa-69@hotmail.com
HA en underbar dag Linnea och tusen tack för allt. Kram

Linnea said...

Har nu skickat koden till dig.
Hoppas du tycker bakgrunden blev OK....?
Kram Linnea

Roses & Angels said...

DEN är nu i min butik, ska bara ändra headern också! Visst får jag sätta bloggnamnet där på headern? Det var jätte fint. Kika in får du se. Jag är så nöjd!
DÄR passar den jätte bra i butiken!

http://rosesandangels.blogspot.com/
Stor kram till dig och tack för allt. Kram

Linnea said...

Vad fint det blev. Vad glad jag är att du gillar den!! Om du menar headern som jag har gjort? så får du såklart skriva ditt blogg namn i den.
:) Linnea

Roses & Angels said...

Tack har nu skrivit in bloggnamnet och gjort en mail länk också! har också skrivit i min butik att det är du som gjort grafiken! och så har du ju länken där. TACK återigen för all hjälp snälla söta du! Jag är så glad över min butik nu. Kram och ha en fortsatt fin sommar. Jag ska följa dig nu så jag ser vad för fin du åstadkommer mera. kram

Linnea said...

Tack, jag ska kika in till dig ibland och se hur du har det, och hur det går med din butik, såg att du ska bygga om.
:) Linnea

Roses & Angels said...

Tack såg att du har blivit följare av butiken min så roligt tack. Ja jag ska fräscha till bilder och sånt som jag säljer. Har inte tänkt på det förut men nu när jag har en FIN butik är det värt att göra det andra också lite snyggare. Kram

Idas Höns said...

Så underbar bakgrund men jag får inte in den i min mall. Har utgått från din beskrivning men lyckas ändå inte...grymt irriterande!
Kan du hjälpa mig med lite guidning för den nya Blogspot?
Tack.
Mvh Ida H

Linnea said...

Hej!
Nu ska vi se vad som kan ha gått fel! :)

Du ska kopiera koden som hör till bakgrunden och placera den i Layout>HTML/JavaScript.
Då ska du ha bakgrunden?

Headern kan vara lite ocentrerad och vill du ha den i mitten så får du gå till Layout> justera bredder, och på så sätt flytta den så den passar in i mitten.

Jag har märkt att det finns ett fel i Blogger just nu som gör att man inte ser sin header rätt placerad i malldesigner i 'visa blogg'.
Men om du med musen högerklickar på uppdatera i 'visa blogg' så hoppar sidan rätt.

Hoppas att detta kan hjälpa dig.
hör gärna av dig igen och berätta mer om vad som har gått fel.

Ha det bra! :)

Linnea said...

Hej Ida!
Jag kikade in i din blogg och såg att du har headern för liten i storleken. Om du i min blogg klickar på headern så du får den i stor storlek och sparar den. Så kommer den att passa bättre/vara större.