Free background till Minima 2 kolumner; Butterfly and flowers


Bakgrund Butterfly and flowers, blogg header finns här.
<style type="text/css">body {background-image: url("http://4.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/S5ZVMBn_OFI/AAAAAAAABLY/hVkYKnHujKc/s1600/bakgrund%2Bbutterfly%2Band%2Bflowers.jpg") ;background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-attachment:fixed;}</style><div id="tag" style="position:absolute; left:0px; top:30px; z-index:50; width:150px; height:45px;"><a href="http://vintagemadeforyou.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" src="http://1.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/SrIltOQEwuI/AAAAAAAAAS0/fd-gS-mTLWw/s1600/Logo%2BFree%2Bbackgrounds%2Bby%2BVintage%2BMade%2BFor%2BYou.jpg"/></a></div>

post signature

3 comments:

Shopaholic said...

Jag älskar vintage bakgrunder och jag undrar varför du inte har fler till 3 kolumner? Vill så gärna ha en från dig, gärna i rosa/röda toner med fjärilar och blommor.....LOVE dina vackra bakgrunder!!!
KRAM!

Linnea said...

Hej
Jag blir alltid lika glad när någon gillar det jag gör. Har lagt in en bakgrund på 3 kolumner, det kanske inte var riktigt som du hade tänkt dig??... men jag ska göra mer med 3 kolumner, så håll utkik så kanske det dyker upp något kul.
Hälsningar Linnea

Shopaholic said...

Tack snälla Linnea! Ska testa denna, får se om den passar. Titta gärna in på min blogg någon gång. Jag lovar titta förbi med jämna mellanrum! Tack snälla!!!
KRAM