Free background till Mima 2 kolumner

Background Borzoi,
passar till blogg header med samma namn i kategorin: blogg header tema.
Jag har efter förfrågan försökt att snickra ihop en bakgrund med Borzoi hundar, till Fröken Nattugglas fina blogg, där hon har många fina bilder på dessa stiliga hundar. Väl värt ett besök. Kanske hittar ni denna mallen där....vem vet.

<style type="text/css">body {background-image: url("http://1.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/S1YWtTBLsZI/AAAAAAAAAxk/-2T_De5_AZ4/s1600/Background%2Bborzoi%2B1600%2B1200.jpg") ;background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-attachment:fixed;}</style><div id="tag" style="position:absolute; left:0px; top:30px; z-index:50; width:150px; height:45px;"><a href="http://vintagemadeforyou.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" src="http://1.bp.blogspot.com/_LRoLPBAy3Pw/SrIltOQEwuI/AAAAAAAAAS0/fd-gS-mTLWw/s1600/Logo%2BFree%2Bbackgrounds%2Bby%2BVintage%2BMade%2BFor%2BYou.jpg"/></a></div>

3 comments:

Mina Gouldsamadiner said...

Hej Linnea.Ser att du gjort en bakgrund till mig =) Den sitter nu på min blogg.Tusen tack för allt jobb du lagt ner.God fortsättning.Kram Frk.Nattuggla/Vintage Borzoi.

Mina Gouldsamadiner said...

Hej Igen.Flyttade lite på din logga,hoppas inte det gjorde ngt,tyckte den skymde bilden till vänster på bakgrunden lite,skrik till om jag gjorde dig förgrymmad.

Linnea said...

Hej!
Kul att du gillade den. Men sätt loggan längst ner till vänster annars blir den sittande rakt över den vänstra bilden. Och du har väl inte missat headern i blogg header tema?
:)linnea